SIFIR ATIK PROJESİ kapsamında okulumuz öğretmeni Veysi BAHAR kordünatörkülünde temiz okulum etkinliği yapıldı.etkinlik ile okulumuz bahçesinde bulunan atıklar toplanarak türlerine göre ayrıldı ve geri dönüşüme kazandırıldı.

Adana İl Miili eğitim müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 4007 TÜBİTAK ADANA BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 aralık tarihinde tuyap fuar merkezinde gerçekleştirildi. Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Mehmet TOPTAŞ´ın liderliğinde "GELECEĞİ KODLUYORUZ" atölye çalışmalarımızla fuara katkı sağladık.

Avrupa kod haftası kapsamında okulumuzda kodlama etkinliği düzenledik.Çevre okullarımızın katılımıyla ilkokul öğrencilerimizde kodlama ile tanışmış oldu.

ÖĞRENCİÖĞRETMENVELİ ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİMLE OKULA AKTİF KATILIM PROJESİ KAPSAMINDA İKİNCİ HAREKETLİLİĞİMİZİ İTALYANIN ROMA ŞEHRİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.ÖĞRETMENLERİMİZ İNFOL EĞİTİM KURUMUNDAN 5 GÜNLÜK BİR EĞİTİMİN ALMIŞLARDIR.