May

Uzay ve havacılık kampüs gezimizi koordine eden Ayşe Akbaba ,fen bilgisi öğretmenimiz  Eyüp Özbek ve sosyal bilgiler öğretmenimiz Veysi Bahar a katılımları için teşekkür ederiz.

May

ÇEDES projesi kapsamında anasınıfı öğrencileri ile birlikte etkinlik gerçekleştirdik . Öğrencileri ile birlikte gösterdiği özen ve ilgi için Müdür Yardımcımız Sevgi GÜLÜMSEK, Hatice ERGÜVEN  öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

ÇEDES Projesi kapsamında Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 'ADEM ' bünyesinde oluşturulan atölyede atık kumaşlardan öğrencilerimiz çanta ve toka yaptılar. Öğrenci koordinasyonunu sağlayan Hatun SARI öğretmenimize teşekkür ederiz.

ÇEDES Projesi kapsamında Makimsan ilkokulunda etkinlik gerçekleştirdik.  Destek olan ingilizce öğretmenimiz Dilara AÇIKBAŞ 'a ve okul dışı etkinlikleri destekleyen okul müdürümüz Resul APANLAR’a çok teşekkür ederiz.

Ülkemizde yaşanan Dogal afet ile ilgili öğretmen bilgilendirme oturumu rehber öğretmenimiz Ayşe Akbaba tarafından  başarıyla gerçekleştirildi.Deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili deprem tatbikatı ve tahliye planı gerceklestirildi.

ÇEDES Projesi kapsamında sinema etkinliği gerçekleştirdik okul Müdür Yardımcımız Sevgi Gülümsek’e  öğrenci Koordinasyonunda yardımcı olan 7.Sınıf öğretmenlerine ve eşlik eden Murat Kurşunyağar öğretmenimize teşekkür ederiz.

ÇEDES Projesi Ve Kütüphane Haftası kapsamında Yüreğir Hacı Ahmet Sabancı Kütüphanesinde etkinlik düzenledik. Okul Müdür Yardımcımız Sevgi Gülümsek 'e  katkı sunan  değerli öğretmenlerimiz Nuran Aksu Ve Özge Kurşunyağar’a ve destekleyen değerli müdürümüz Resul Apanlar’a  teşekkür ederiz.

Bugün okulumuzda planlanan Okul Aile Birliği Başkanlık seçimini yaptık ve yeni yönetimi velilerimizin katılımıyla birlikte müdürümüz Esra TANGOLAR  başkanlığında yaptık.Yeni yönetimin Makimsan ortaokulu için hayırlı olmasını diliyoruz.

Kitap okuma saaatinde olumsuz hava koşullarına rağmen ''Bir Kitap Bir Minder Bize Yeter' etkinliği kapsamında minderleri alıp kitaplarını bahçede okuyarak farkındalık yaratan  Türkçe öğretmenimiz Hatice Ergüven ve öğrencilerimiz...

Sıfır atık ekibinde yer alan okul müdür yardimcimiz SEVGİ GULUMSEK , öğretmenlerimiz HATUN SARİ SEVİL USTUNGOR EYUP ÖZBEK HATİCE NİZAMOĞLU ÖZGE KURSUNYAGAR ve  VEYSİ BAHAR ; öğrencilerimizin   boya kullanmadan doğadan esinlenerek  resimlerini  sergilemeleri sağlayıp tema ile ilgili farkındalık oluşturdular