ADANA / YÜREĞİR - Makimsan Ortaokulu

15 Temmuz Şehitleri Anma Töreni düzenlendi.

Ağu

Öğrencilerimizin hijyen kurallarına uygun sınıflarda eğitim görmeleri için yapılan okul içi düzen ve temizlik çalışmaları ile bahçe temizliği ve düzenlemesi tamamlandı. Sevgili öğrencilerimizi yeni eğitim öğretim dönemi için okulumuza bekliyoruz.

Ağu

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz bir birinden etkileyici kareografiler hazırladılar töreni organize eden bilişim teknolojileri öğretmenimiz Hürü Alsancak'a teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Mrt

Lgs öncesi öğrencilerimizin gelecege yönelik eğitim planlarına katkı oluşturmak için Sarıçam Spor Lisesin e gezi düzenlendi. Gezimizi organize eden okul rehber öğretmenimiz Ayşe Akbaba ve eşlik eden beden eğitimi öğretmenimiz Sedat Orak'a teşekkür ederiz

Mrt

Lgs öncesi öğrencilerimizin  gelecege yönelik  eğitim planlarına katkı  oluşturmak için ilk olarak 75. Yıl Anadolu Lisesi ile Seyhan Rotary Anadolu Lisesi ne gezi düzenlendi . Okul Rehber öğretmenimiz Ayşe Akbaba ve İngilizce öğretmenimiz Emine Dut a organizasyonu için teşekkür ederiz.

Mrt

22 Mart dünya orman haftası kapsamında Saricam da düzenlenen fidan dikimi etkinliğine Makimsan Ortaokulu olarak katıldık

Mrt

Çanakkale Zaferi nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla sosyal bilgiler öğretmenimiz  Veysi Bahar in ogrencileri ile birlikte  hazırladigi  toreni coşkuyla kutladık Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Çevre kirliliğine dikkat çekme ve geri dönüşümün önemine vurgu yapma amacıyla fen ve teknoloji  öğretmenimiz  Özge Kurşunyağar ın öğrencileri ile organize edip atık malzemelerden oluşturularak hazırladığı  GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİ  farkındalık yaratarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından  ilgiyle izlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün yıl dönümü  sebebiyle pano hazırladık.  Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz  Seval Üredi ve öğrencilerimizin  eline sağlık.

Mrt

Türkiye genelinde okullarda eş zamanlı yapılan deprem tatbikatını Makimsan Ortaokulu olarak öğretmen ve öğrencilerimizle koordinasyonlu bir şekilde başarıyla gerçekleştirdik .

Mrt

Yazar Mazlum Dirican 8 A sınıf ini ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi de bulundu. Kitap okuma farkındalığı oluşturmada katkı sunan bu etkinliği planlayan Murat KURŞUNYAĞAR hocamıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

TEMA vakfının gönderdiği etkinlik örnekleri ve  klavuz dahilinde öğrencilerimize tanıtım yapılarak dönem boyunca yapılacak etkinliklerin tanıtımı yapıldı

Şbt

7-14 ocak beyaz baston körler haftası kapsamında BENİ GÖR FARKLILIĞIMI HİSSET etkinliğini gerçekleştirdik.