Ara

Okul psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz Aleyna Çelik tüm sınıflarda etkinliklerle AKRAN ZORBALIĞI konusunu anlattı.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürü - Songül ŞAYİR

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Öğretmenin Gözünden Eğitim konulu Karma Resim Sergisine katılan okulumuz Türkçe öğretmeni Mustafa Kulaç'ı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Songül BERİKOL Adanada düzenlenen 8 ülkeden 70'i yabancı toplam 750 sporcunun yarıştığı uluslararası VARDA ULTRATRAIL 27K parkurunda kadınlar şampiyonu olmuştur. Bu büyük başarısından dolayı öğretmeminizi tebrik ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. Yıldönümünde saygıyla yâd ediyoruz.

Özgürlük ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyet'imizin kuruluş yıl dönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandık..

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, İl Müdür Yardımcıları Sayın Murat SERT ve Sayın Zafer SONEL , okulumuzu ziyaret edip değerlendirmelerde bulunmuşlardır.

Sebahattin EYVAZ - Okul Müdürü

Haz

"Oyunlarla Matematik Projesi" Hatun SARI ve M.Raşit ÖZBİÇER öğretmenlerimizin koordinasyonunda devam ediyor. öğrenciler proje yardımıyla matematik dersini oyunlarla analiz ederek öğreniyor. Projeyi yürüten Hatun SARI, Raşit ÖZBİÇER ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencimiz Nisanur Çakır Trafik Temalı resim yarışmasında Yüreğir ilçe 2. si seçildi. Kendisini ve değerli öğretmenimiz Hayriye ÖZDİL i tebrik ediyoruz.

Haz

Toplum Destekli Polisler okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte bağımlılık ve siber tehlikeler hakkında bilgi verdiler .

Haz

KOD 01 Adana Robotik ve Kodlama Festivalene 4 oyun kodlaması yaparak katıldık.

May

Çukurova Gençlik Merkezinde oluşturulan atölyelerdeki etkinliklere öğrencileri ile birlikte katılan Fen bilgisi öğretmenimiz Özge KURŞUNYAĞAR a teşekkür ederiz.