Orman haftası münasebeti ile Orman Genel Müdürlüğünden aldığımız 60 adet fidanı okulumuzun bahçesindeki uygun alanlara ve mahalledeki uygun yerlere diktik. Etkinliği organize eden Fenbilimleri öğretmenlerimiz Eyüp Özbek ve Ahmet Güvel'e teşekkür ediyoruz.

Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen Sayın Kaymamımız Mehmet AKSU'nun katıldığı Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzun öğrencileri yeteneklerini sergiledi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladık. Milletimizin vatan sevgisi ve fedakarlığı tarihe altın harflerle yazılmıştır.

10 mart 2024'te Alanya'da düzenlenen 24. Uluslararası Alanya Atatürk Yarı Maratonu 21K'da ikinci olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Songül BERİKOL'u tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ BAKANLIK GENEL HEDEFİ "PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK" OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Sivil savunma haftası kapsamında öğrencilere deprem ve yangın durumu hakkında bilgi verildi ve deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Bu yıl LGS ye girecek öğrencilerimiz için Uzay ve Havacılık Kampusune gezi düzenledik.

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Ara

Okulumuzun yıldız kızlar kros takımı ilimizde duüzenlenen kros müsabakasına katıldı.

Ara

Okul psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz Aleyna Çelik tüm sınıflarda etkinliklerle AKRAN ZORBALIĞI konusunu anlattı.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürü - Songül ŞAYİR