Etiket Sonuçları: mustafa Kaya

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir atasözünü deniz ve balık atasözü deniz ve balık detaylarını kullanarak hem eğlendiler hem öğrendiler.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa KAYA 'nın rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz Fil Vak'ası'nı (Fil Suresi) temsil eden maketlerle dersi etkili ve kalıcı hale getirdiler Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Kaya nın yönlendirmesiyle 5. sınıf öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Ramazan ve Oruç ünitesinde " RAMAZAN SOKAĞI" hazırlayarak hem eğlendiler hem de çalışmalarıyla zihinlerinde dersi kalıcı hale getirdiler.