ADANA / YÜREĞİR - Makimsan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: kitap

Ock

Kitap okuma saaatinde olumsuz hava koşullarına rağmen ''Bir Kitap Bir Minder Bize Yeter' etkinliği kapsamında minderleri alıp kitaplarını bahçede okuyarak farkındalık yaratan  Türkçe öğretmenimiz Hatice Ergüven ve öğrencilerimiz...

Mrt

Yazar Mazlum Dirican 8 A sınıf ini ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi de bulundu. Kitap okuma farkındalığı oluşturmada katkı sunan bu etkinliği planlayan Murat KURŞUNYAĞAR hocamıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

TEMA vakfının gönderdiği etkinlik örnekleri ve  klavuz dahilinde öğrencilerimize tanıtım yapılarak dönem boyunca yapılacak etkinliklerin tanıtımı yapıldı

Şbt

7-14 ocak beyaz baston körler haftası kapsamında BENİ GÖR FARKLILIĞIMI HİSSET etkinliğini gerçekleştirdik.

Şbt

Adana'mızın Kurtuluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen robotik kodlama yarışmasına katıldık.

Ock

Türkçe öğretmenlerimizin 5. ve 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalya verildi.

Kas

Okul Müdürümüz Resul Apanlar Okulumuz Müdür Yardimcısı Sevgi Gülümsek ve Türkçe öğretmeni Nuran Aksu'nun önderliğinde yapılan projede çocuklar okul öğretmenlerinin aldıkları minder ve kitaplarla oluşturulan bahçe kütüphanesinde keyifle okuma saati gerçekleştiriyorlar.

Okulumuzun bahçesinde havanın güzel olduğu zamanlarda. öğrencilerimiz özenle korunan minderlerimizi  uygun alanlara koyarak kitaplarını okuma fırsatı buluyorlar. Okul öğretmenlerinin bağışladığı kiitaplarla oluşturulan bahçe kütüphanesinde yer alan kitapları özenle muhafaza ediyor sürekli güncelliyoruz.