Etiket Sonuçları: adana

Okul kütüphanemizi özveri ile yöneten ve Kütüphane haftası etkinliklerini düzenleyen Türkçe Öğretmenimiz Nuran AKSU'ya teşekkür ederiz.

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. Yıldönümünde saygıyla yâd ediyoruz.

Özgürlük ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyet'imizin kuruluş yıl dönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandık..

Sebahattin EYVAZ - Okul Müdürü

Okul Müdür Yardımcımız Sevgi GÜLÜMSEK ve sosyal bilgiler öğretmenimiz Veysi BAHAR'ın organize ettiği Arkeoloji müzesi gezimizi tamamladık.

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir atasözünü deniz ve balık atasözü deniz ve balık detaylarını kullanarak hem eğlendiler hem öğrendiler.

TEMA vakfının gönderdiği etkinlik örnekleri ve  klavuz dahilinde öğrencilerimize tanıtım yapılarak dönem boyunca yapılacak etkinliklerin tanıtımı yapıldı

7-14 ocak beyaz baston körler haftası kapsamında BENİ GÖR FARKLILIĞIMI HİSSET etkinliğini gerçekleştirdik.

Adana'mızın Kurtuluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen robotik kodlama yarışmasına katıldık.

Türkçe öğretmenlerimizin 5. ve 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalya verildi.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa KAYA 'nın rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz Fil Vak'ası'nı (Fil Suresi) temsil eden maketlerle dersi etkili ve kalıcı hale getirdiler Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Kaya nın yönlendirmesiyle 5. sınıf öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Ramazan ve Oruç ünitesinde " RAMAZAN SOKAĞI" hazırlayarak hem eğlendiler hem de çalışmalarıyla zihinlerinde dersi kalıcı hale getirdiler.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü nedeniyle okulumuzda duzenlenen10 Kasim Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ü Anma töreninde öğrenci ve öğretmenlerimiz hazır bulunarak sunulan şiir ve orataryo gösterisini izledi.

Okul Müdürümüz Resul Apanlar Okulumuz Müdür Yardimcısı Sevgi Gülümsek ve Türkçe öğretmeni Nuran Aksu'nun önderliğinde yapılan projede çocuklar okul öğretmenlerinin aldıkları minder ve kitaplarla oluşturulan bahçe kütüphanesinde keyifle okuma saati gerçekleştiriyorlar.

Okulumuzun bahçesinde havanın güzel olduğu zamanlarda. öğrencilerimiz özenle korunan minderlerimizi  uygun alanlara koyarak kitaplarını okuma fırsatı buluyorlar. Okul öğretmenlerinin bağışladığı kiitaplarla oluşturulan bahçe kütüphanesinde yer alan kitapları özenle muhafaza ediyor sürekli güncelliyoruz.